Ενωτική Κίνηση Ερασιτεχνών Μουσικών

Τρίτη, Ιουλίου 11, 2006

Σε Φάση Ανάπτυξης ο Ιστοχώρος Της Ε.Ε.Κ.Ε.Μ.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο ιστοχώρος της Ε.Ε.Κ.Ε.Μ. βρίσκεται σε φάση κατασκευής - ανάπτυξης.

Το αργότερο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε μεταφερθεί σε ένα υπερπλήρες νέο, δυναμικό ιστοχώρο, ο οποίος θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της Ε.Ε.Κ.Ε.Μ. και θα αποτελεί πρότυπο για την κατηγορία του, όσον αφορά τον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τις παροχές που θα δίνονται στα μέλη.

Ο ιστοχώρος αυτός θα είναι το δικό μας βήμα, ο συνδετικός κρίκος που θα συνδέει τους ερασιτέχνες μουσικούς μεταξύ τους αλλά και με τον έξω κόσμο. Θα είναι το μέσο χάρη στο οποίο θα ενδυναμώσουμε τη φωνή μας και θα την κάνουμε να ακουστεί στα αυτιά που πρέπει.

Όσα μέλη επιθυμούν να συνεισφέρουν για την αγορά του χώρου (hosting) που θα φιλοξενήσει τον κύριο όγκο των δεδομένων μας, είναι ελεύθερα να το κάνουν (για περισσότερα επικοινωνήστε με το 6948 261470). Σαν ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά τους, θα γίνουν συντονιστές συζητήσεων, τμημάτων και αρθρογράφοι στο μελλοντικό site.

Σας περιμένουμε με προτάσεις για κινήσεις - δράσεις που θα θέλατε να δείτε στο μέλλον.

Μην μένετε παρατηρητές - σε αυτή την κίνηση πρωταγωνιστές και μέτοχοι είστε εσείς!

2 Σχόλια:

  • Mporeite na mou peite an to site tha exei dinatotita eggrafis apeutheias gia ta meli anti na stelnoume e-mail - giati etsi einai problima...

    Από Anonymous Ανώνυμος, στις 5:50 μ.μ.  

  • Φροντίζουμε για το θέμα ώστε να υπάρχει φόρμα εισαγωγής στοιχείων και όλα να γίνονται μέσα από το blog ή άλλο site που θα χρησιμοποιηθεί!

    Από Blogger Unknown, στις 3:36 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home